akeo, biostimulatie "à la carte”

Met akeo biedt PRP Technologies aan de verdelers die beschikken over menginstallaties de mogelijkheid om hun eigen gamma biostimulerende meststoffen te maken.

Agro-ecologie start met het verbeteren van de bemestingsefficientie . Met andere woorden, door het maximaliseren van de verhouding tussen de Hoeveelheid geproduceerde biomassa/Hoeveelheid aangebrachte meststoffen, en dit op een duurzame manier.

Voor de verdelers die concrete oplossingen willen aanbieden aan hun klanten of hun leden, biedt PRP Technologies aan om hun bemestingsaanbod te “biostimuleren’ met het korrelvormig biostimulerend additief akeo

Logo akeo additif biostimulant granule

Het door ANSES erkend als activator van de microbiële biomassa van de bodem, stimuleert  akeo  de biologische activiteit en verhoogt het volume benuttigde grond voor de aanvoer van mineralen en water naar de plant.

WERKINGSWIJZE

illustration-effet-biostimulant-akeo-volume-terre-utile

  • Stimulering van het bodemleven
  • Verhoogde oplosbaarheid van mineralen
  • Toename van het wortelvolume

DE VOORDELEN VAN AKEO

  • Betere  opsporing en opname van de mineralen uit de bodem of afkomstig van kunstmest
  • Efficiëntere  bemesting
  • Verbetering van de verhouding Hoeveelheid geproduceerde biomassa/Hoeveelheid toegepaste meststoffen

OPTIMALISERING VAN DE BEMESTING MET AKEO

Door het combineren van akeo  met geselecteerde meststoffen verkrijgt men bijzonder doeltreffende mengsels die via één enkele toepassing zorgen voor een evenwichtige voeding van het gewas.

 akeo-benefices-akeo-engrais     akeo photo engrais

 

 

PRP Technologies biedt raad en deskundigheid aan verdelers voor een op maat gemaakt aanbod met vele voordelen:

Voor de teler : een eenvoudige, doeltreffende en rendabele oplossing om meer en beter te produceren en tegelijkertijd de invloed op het milieu te verminderen.

Voor de handelaar : een innoverend en bijzonder gamma, onder zijn eigen merk, aangepast aan de verschillende productiesituaties en afgestemd op de uitdagingen van de agro-ecologie.

U bent handelaar ?

Neem contact op met ons voor het uitwerken van een aangepast ontwerp.

 

Akeo