Ons engagement

De landbouw in de 21ste eeuw plaatst levenswetenschappen en ecologische technologie opnieuw in het centrum van de landbouwpraktijken zodat de landbouw de nieuwe uitdagingen op het vlak van voeding, klimaat, energie en milieu het hoofd zal kunnen bieden. Daarom werkt PRP Technologies samen met partners die streven naar het ontwikkelen van een duurzame landbouw. 

RESOLUUT INZETTEN OP agro-ecologie

IAD Institut de l'Agriculture Durable

PRP Technologies is stichtend lid van het Institut de l'Agriculture Durable (IAD).

Het IAD is een instituut dat is samengesteld uit telers, verdelers, industriëlen in de landouwsector en organisaties die samenwerken met duurzame ontwikkeling als gezamenlijk doel.

 

AEI Association internationale pour une agriculture écologiquement intensive

 

PRP Technologies is partner van de vereniging AEI “Agriculture Écologiquement Intensive”

De AEI is een uitwisselingsplatform met als doel medewerking te verlenen aan het opbouwen van een Franse (en wereldwijde) landbouw die het hoofd kan bieden aan de belangrijke productiebehoeften die zich stellen zonder daarbij de menselijke gezondheid en het evenwicht van de ecosystemen uit het oog te verliezen.

 

BETROKKEN BIJ DE CREATIE VAN DE SECTOR VAN DE BIOSTIMULERENDE MIDDELEN

EBIC European Biostimulants Industry Council

PRP Technologies is lid van het EBIC, European Biostimulants Industry Council.

Het EBIC, dat een vijftigtal Europese producenten van biostimulerende middelen groepeert, is bezig met het creëren van een reglementair kader voor de handel in deze producten op Europese schaal.

 

OMDAT INNOVATIE ONMISBAAR IS VOOR TOEKOMSTIGE LANDBOUW...

ULVANS

PRP Technologies maakt deel uit van het ULVANS-consortium dat 5 Bretoense kmo’s groepeert om een nieuwe sector voor het ontsluiten van het potentieel van algen te creëren.